Ligaši nisu došli na sednicu na kojoj se odlučuje o gradonačelniku Novog Sada

Odbornici iz redova Lige socijaldemokrata Vojvodine nisu se pojavili na današnjoj sednici Skupštine grada na kojoj se glasa o novom gradonačelniku.
Ligaši nisu došli na sednicu na kojoj se odlučuje o gradonačelniku Novog Sada
Foto: 021.rs

Kako javlja reporter 021.rs iz Skupštine grada, mesta rezervisana za Roberta Kolara, Maju Sedlarević i Sandru Trifunović Stojanović ostala su upražnjena. Sednici ne prisustvuje ni član Gradsko veća zadužen za saobraćaj i puteve Aleksandar Kravić, iz redova LSV.

Iz Lige socijaldemokrata Vojvodine nisu imali komentar o ovoj situaciji.

Podsetimo da je u septembru raspušten Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu, što bi mogao i da bude razlog zbog kog ligaša, u ovom trenutku, nema sednici.
 
Tada je Glavni odbor stranke imenovao povereništvo koje će, do izborne skupštine, voditi ovaj odbor. Razlog za raspuštanje gradskog odbora LSV bilo je nezadovoljstvo njegovim radom.
  • Skočko

    26.10.2022 16:57
    Pa kako mogu da budu protiv gupa i interesnog urbanizma kad trifunovickin muz tamo radi i radi sta radi.
  • Lule

    26.10.2022 15:11
    Robert Kolar, Maja Sedlarević, Sandra Trifunović Stojanović i Aleksandar Kravić su unišili LSV Novi Sad.
  • Goq

    26.10.2022 15:02
    Ligaši nemaju hrabrosti da se suoče sa trenutnom situacijom. Isti slučaj je bio kada se usvajao GUP Novog Sada, odbornici LSV da obrazlože razlog za ili protiv.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti