Novosađanin kaže da treba da se uredi parking kod Spensa, evo šta poručuju u "Parking servisu"

Jedan Novosađanin izrazio je želju da se dodatno uredi parking kod Spensa, koji se nalazi na platou ispod diskoteke "Paradiso".
Ova parking mesta se nalaze u plavoj zoni i cena parkiranja iznosi 50 dinara po satu, a vreme nije ograničeno.
Čitalac portala 021.rs je skrenuo pažnju na to da se do ovog parkinga dolazi isključivo preko pešačke i biciklističke staze, a da u zoni ukrštanja nema horizontalne signalizacije.
"Prilikom izlaska sa parkinga ne postoji znak 'stop'. Moj predlog je da se prilaz istom dopuni neophodnom horizontalnom i vertikalnom signalizacijom", napisao je on.
 
Iz JKP "Parking servis" za 021.rs kažu da je horizontalna signalizacija na ovom platou urađena i izvedena kako je definisana projektom.
 
"Na platou postoji jedan izlaz koji je izgrađen i uređen, a da li ga građani poštuju je drugo pitanje. Na ovoj lokaciji dolazi do presecanja biciklističke i pešačke staze, ali to je jedini način da se dođe do parkinga i to nije retka pojava", objašnjavaju.
 
Što se tiče nedostatka znaka "Stop", iz ovog preduzeća dodaju da će Služba za održavanje parkirališta proveriti "o čemu se radi i šta se dešava na terenu".

Tekst je nastao u okviru projekta "Media for all", koji sprovodi British Council uz finansiranje Vlade Velike Britanije.

  • Pobesneli Laloš

    23.01.2023 14:17
    Zona Liman 3
    Treba da se uvede zona i u Narodnog fronta. Parking ogroman, najviše ga koriste naftaši tako da bi se mogla skupiti lepa parica.
  • Miki

    23.01.2023 13:09
    treba da se uvede zona i na limanu 2 oko SUP-a i stranda... postaje jezivo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.