Revijalni kviz turnir "NS Open 2023" u martu u Radio kafeu i Šamroku, prijave do 27. februara

Revijalni kviz turnir "NS Open 2023" održaće se 4. i 5. marta u Radio kafeu i Šamrok baru, a prijave su otvorene do ponedeljka, 27. februara.
Ovaj turnir se organizuje drugu godinu zaredom, a obuhvata šest tematskih kvizova, opšti individualni i opšti kviz parova, kao i ekipni, te obuhvata ukupno 600 kviz pitanja.
Prošle godine je na kvizu učestvovalo više od 100 takmičara, a organizuje ga Srpska kviz asocijacija.
U zavisnosti od broja takmičara postoji mogućnost angažovanja dodatnog prostora, a kotizacija uznosti 1.500 dinara.
 
Svi zainteresovani za učestvovanje na NS Openu treba da popune dve različite prijave - za individualna takmičenja i prijavu za učestvovanje na kvizu parova i ekipnom kvizu, ukoliko žele.
 
Za više informacija pogledajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.