Propao još jedan pokušaj opremanja terena kod stanova za bezbednjake

Stanovnici u okviru kompleksa za snage bezbednosti na Jugovićevu još neko vreme će čekati na opremanje sportskih terena i podloga rekvizitima.
Propao još jedan pokušaj opremanja terena kod stanova za bezbednjake
Foto: 021.rs
Nije uspeo ni četvrti pokušaj nadležnih da, putem tendera, pronađu firme zainteresovane da realizuju ovaj plan, vredan 4,5 miliona dinara. 
Na novom tenderu nije pristigla nijedna ponuda, te je isti obustavljen. 
Naime, Grad namerava da stavi u funkciju dva sportska terena kod stambenih blokova 1 i 2 na Jugovićevu, a na inicijativu samih bezbednjaka iz ovog dela naselja. Potrebno je postaviti betonske stolove za stoni tenis, šah i sto za igru "Čoveče, ne ljuti se", kao i korpe za otpatke na manjem terenu, dok su na drugom terenu planirane dve sprave za vežbanje, ravna "bench" klupa, grede za preskakanje, dve klupe i korpa za otpatke.
 
Prethodna tri tendera za izvođače radova na ugradnji rekvizita, raspisani prošle godine, nisu uspeli. Očekuje se da će nadležna Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije ponovo pokušati da pronađe firmu zainteresovanu za isporuku i montažu opreme i mobilijara.
  • Nedeljko

    16.04.2023 17:23
    Nisam sretnik
    Koliko zluradih komentara.
    To je samo naša karakteristika.
    Pljuvanje po bezbednjacima iz čiste mržnje. Imate gospodo konkurs, prijavite se, postanite deo sistema. Šipak, lakše je pljuvati.
    Evo 37 godina čekam na stan koji sam iz datih samodoprinosa otplatio. Nije mi se posrećilo. Više sreće drugi put.
  • Vera

    22.02.2023 19:25
    Pravite stanove za policiju ,a oni ih izdaju za velike pare,znaci trazili su stan ,a sada ih izdaju ,drzava treba da reaguje na to.
  • Loram

    22.02.2023 07:01
    Revizija svih stanova zbog par onih koji su prepisali sve na familiju i sada izdaju stanove???Moze i tako da se izadje na cistac sa tim patriotama.Svako ko bude uhvacen u iznajmljivanju istih odmah oduzeti i naravno ne moze se isti prodati..A sto se tice teretana pa sitne su to pare...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti