FOTO, VIDEO: Očišćena česma kod Spensa

Radnici "Čistoće" očistili su u četvrtak česmu kod Spensa nakon što se 021.rs obratio lokalnoj upravi sa primedbama građana da je ovo mesto postalo ruglo.
Ova česma je nefunkcionalna jer voda već duži niz godina nije za piće, a prethodnih dana je bila prepuna smeća i poplavljena. 

Novosađani koji prolaze ovuda svaki dan su za 021.rs ispričali da uvek ima smeća i otpada oko česme jer neodgovorni sugrađani tu bacaju smeće, ali da je zadnjih nedelja smrad postao prevelik.

Kako se i 021.rs uverio kod česme na Bulevaru cara Lazara, ceo donji deo je bio poplavljen sa oko metar vode, a smeće je plivalo okolo. 
 
 
Smrad koji se napravio zbog otpada i stajaće vode se osetio i više metara okolo.
 
Iz Gradske kuće su nakon obraćanja 021.rs saopštili da je JKP "Čistoća" zadužena za održavanje prostora oko česme po Programu javne higijene i da se svakodnevno sakuplja rasuti komunalni otpad i čisti najmanje jedanput nedeljno. 
 
 
Dodali su da je čišćenje prostora unutar česme rađeno u oktobru 2022. godine u okviru jesenjeg uređenja i sakupljanja lišća, a urađeno je i u četvrtak zbog povoljnih vremenskih prilika, a u okviru prolećnog uređenja i čišćenja.
  • Limanka

    25.02.2023 04:54
    A sad je očistili...
    Čuj, vest da su očistili česmu?! Sad će ionako da je ruše jer pravne "turbo" kružni tok. A i drveće će da poseku. Ali neka, baš tako nam i treba, ništa bolje i nismo zaslužili!
  • joooj

    25.02.2023 00:15
    zar se ne cisti svakodnevno
    tako ce izgledati i fontana ako se nesto ne promeni

    tu smo napijali vode posle sleta u vreme gradilista Limana .Bila je u upotrebi. 21.vek trebalo bi da BLISTA.
    A ove zbog grafita treba po dzepu i mesec dana da ribaju ulice u umiformi klovna .
  • Trpimir

    24.02.2023 21:19
    Smešno je da se moraju opominjati za nešto što im je obaveza da stalno vode računa o čistoći ovakvih i drugih objekata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti