Jovanović: Novi Sad najviše uložio u policiju

Predsednik Skupštine Novog Sada Aleksandar Jovanović pozdravio je danas najavu ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića o povećanju broja policajaca u glavnom gradu Vojvodine.
Predsednik Skupštine Novog Sada Aleksandar Jovanović pozdravio je danas najavu ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića o povećanju broja policajaca u glavnom gradu Vojvodine.

Jovanović je izrazio nadu da će ta odluka biti primenjena u praksi u što kraćem vremenskom roku i dodao da bi to unapredilo bezbednost u gradu. On je naveo da je Novi Sad u protekle tri godine izdvojio više od 90 miliona dinara za kupovinu vozila, motora, skutera i opreme za novosadsku policiju.. Rekao je i da je Grad obezbedio i opremio prostor na Bulevaru oslobođenja za novu šalter-salu za izdavanje ličnih dokumenata, pri čemu je ustupio zaposlene iz novosadske uprave kao ispomoć policiji, istovremeno pokrivajući troškove njihovih plata.

Jovanović je ocenio da je Novi Sad najviše od svih gradova u Srbiji uložio u poboljšanje rada policije.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je u petak da će problem nedostatka policajaca u Novom Sadu biti rešen regionalnim konkursima pomoću kojih će vojvođanska prestonica uskoro dobiti još 350 policajaca.

  • Georg

    14.11.2011 08:43
    Obećanje ludom radovanje!!!
  • Milan II

    14.11.2011 08:07
    KO ĆE TO DA PLATI ?
    Da, treba policija. Ali ne ova i ovakva, neradna i nekompetentna, sa donjim limitom vrednosti ukradene robe od 15000 din. Saobraćajna policija više liči na drumske poreznike koji isključivo gledaju kako da kazne vozače, a kazne često idu u njihove džepove. A o komunalnoj policiji smešno je, ali i žalosno, uopšte i govoriti. Ako će tih 350 novih policajaca biti kao ovi sadašnji, NE TREBAJU NAM !
  • Joška

    14.11.2011 01:49
    Još jedan predizborni trik od strane Jovanovića..njima da je stalo do građana davnih dana bi otvorili šalter sale, policijske stanice i sl..Mislim da je velika bruka i sramota što građani noću čekaju red ispred policijske stanice..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.