Informatika tuži dužnike

Krajnji rok za izmirivanje dugova prema novosadskoj "Informatici", pred utuženje, ističe danas.
Krajnji rok za izmirivanje dugova prema novosadskoj "Informatici", pred utuženje, ističe danas.

U ovom preduzeću za Radio 021 kažu da su opomene slate na septembarskom računu. Rok za izmirenje obaveza bio je kraj oktobra, ali će oni koji žele da izbegnu tužbu, ipak, moći da plate račune još danas. Iz "Informatike" pozivaju građane da to učine na naplatnim mestima tog preduzeća, jer će samo tako uplaćeni novac biti istog momenta vidljiv u sistemu.

Naplativost računa u Novom Sadu je ujednačena poslednjih godina. To znači da svoje račune na mesečnom nivou redovno plaća 60 odsto građana, a da na godišnjem to čini više od 90 odsto Novosađana.

Kako je saopšteno, račun za komunalije za oktobar neće morati da plati 951 domaćinstvo. Tu povlasticu ostvarili su građani koji imaju zlatnu kuglicu i minimum 651 bod sakupljen u akciji "Plava kućna računaljka". Do sada je 19.200 domaćinstava oslobođeno plaćanja jednog mesečnog računa za komunalije.

  • OZNA

    16.11.2011 20:11
    DELIĆI I RODNIJEVCI
    MOLIM POMENUTU NOMENKLATURU DA SE SAMI SKLONE , JER NAROD PAMTI PA VRATI ..... DOSTA TOG UIGRANOG TIMA TUŽBE ( ADVOKATSKA KANCELARIJA RODNIJA ) VIDEO NADZOR ( DELIJINA PRIVATNA PREDUZEĆA ) A SVE ZARAD VEĆE BEZBEDNOSTI GRADA ....A SAD SU U ISTOJ STRANCI ....MOLOM GOSP.TADIĆA DA PROČISTI REDOVE SVOJE PARTIJE BAR U NOVOM SADU.....
  • Voja

    16.11.2011 19:58
    Za administratora
    Molim Vas da izbacite Lalla komentare zbog onog I KURTA I MURTA. Skoro da nema komentara gde to ne upotrebi. Ako i komentarišemo nešto, hajde da imamo granice pristojnosti.
  • mb

    16.11.2011 09:44
    ne postoji gore zlo
    od JKP Informatika.

    Odavno se nije pojavila parazitska sluzba kao gore pomenuta. Gomila ne Radnika kojima je jedina funkcija sabiranje troskova drugih javnih preduzeca i pretnje tuzenjem svima koji ostanu duzni ovim dahijama.
    Licno sam doziveo bezobrazluk i nemilosrdno ponasanje Informatike.
    Delic se ponasa kao upravnik logora, a ne kao direktor JKP-a.
    Svaki put kada nazovete i pokusate da dobijete neku informaciju, imate priliku da se provozate ringispilom koji ni jedna ustanova za umobolne ne bi bila sposobna da napravi.
    U medjuvremenu smo videli kako se radnici odmaraju u vilama koje se placaju u milionima dinara, a samo mogu da pretpostavim koliko novca zavrsi u kasi stranke koja je postavila gore pomenutog upravnika logora.
    Poslednji bezobrazluk predstavlja pismo koje su prosledili uz poslednji racun.
    Bajka za decu o ucinku video nadzora. Nakon sto sam procitao i nasmeja o se od muke lazima koje su napisali, odmah sam nazvao i optkazeo tih bednih 30 dinara koje iz principa ne zelim da poklonim stranackim parazitima.
    Nadam e da svi nameravate uciniti isto, jer dobro znamo koliko nam je novca oteto u periodu pre sudske presude kojom je pljacka gradjana sprecena.
    Ako neko treba da odgovara za kriminal, svi znamo da je Informatika odlican pocetak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.