U Zimskoj službi tvrde da su spremni za sneg

Zimske službe pet novosadskih preduzeća juče su zvanično počele sa radom.
Zimske službe pet novosadskih preduzeća juče su zvanično počele sa radom. O prohodnosti ulica i prilaza Novom Sadu brinuće "Put", "Bačkaput", "Parking servis", "Čistoća" i "Gradsko zelenilo".

Šef gradskog Operativnog štaba zimske službe Siniša Bubnjević uveren je da ove sezone neće biti problema u radu zimske službe. Mašine su popravljene i obnovljene, a za nekoliko dana trebalo bi da stigne pet tona soli, čime će se dopuniti prošlogodišnje zalihe.

I ove zime gradskim putarima prioritetne će biti glavne saobraćajnice i prilazi javnim mestima u centru grada, zatim manje ulice, a onda i periferija sa okolnim naseljima. Takođe, čistiće se Iriški venac, kao i kolovozi prema Kaćkoj i Temerinskoj petlji.

Uvedeno je redovno dežurstvo koje traje od 20 sati do 8 ujutru. Kako je saopšteno, naredne sedmice biće organizovana raspodela soli institucijama od javnog značaja. Širom grada postavljeno je 30 boksova za so.

  • hehe

    16.11.2011 10:53
    Šokiran sam saznanjem da ove godine ne bih mogao da dočekam folklorno prepoznatljiv naslov "sneg opet iznenadio putare", valjda zato što sada ima 5 raznih službi da lopataju :D
  • ***

    16.11.2011 10:31
    e..da..
    I onda će ih ipak sneg u decembru iznenaditi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.