Novi letnji dan u Novom Sadu: Sreda donosi oblake i kišu, ali i zanimljiva dešavanja

Novi dan nosi i nove prilike da se dobro provedemo u Novom Sadu.
Novi letnji dan u Novom Sadu: Sreda donosi oblake i kišu, ali i zanimljiva dešavanja
Foto: 021.rs

Saznajte gde možete da odete u toku dana, ali i šta sve treba da imate u vidu od servisnih, svakodnevnih informacija za funkcionisanje u gradu.

Tu je i nezaobilazna vremenska prognoza, sa kojom počinjemo pregled dana pred nama.
Vreme
 
Novosađanima sreda donosi mogući pljusak. Temperatura će biti od prijatnih 18°C u jutarnjim satima do 28°C u najtoplijem delu dana, uz oblačnost.
 
Ovakvo vreme uobičajeno je nepovoljno za meteoropate, koji mogu da očekuju probleme sa spavanjem, promenjivo raspoloženje i glavobolju. Tegobe mogu da osete i srčani, kao i plućni bolesnici, kojima se savetuje oprez.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Limani 3 i 4 u sredu bi mogli privremeno da budu bez tople vode, a ukoliko do poremećaja i dođe, situacija će se stabilizovati popodne.
 
Delovi Novog Sada, Rakovca, Petrovaradina i Sremske Kamenice u sredu neće imati struje. Pregled ovih isključenja pripremili smo OVDE.
 
U toku je popravka kolovoza na Bulevaru oslobođenja i radi se na deonici od Bulevara cara Lazara do Ulice Maksima Gorkog. Zabrana saobraćaja trenutno važi u desnoj kolovoznoj traci, u smeru od Mosta slobode ka Železničkoj stanici. Podsećamo da su, zbog ovih radova na Bulevaru oslobođenja, autobusi GSP-a na linijama 12, 60, 61, 62, 63, 64, 69 promenili trasu.
 
Venizelosova ulica zatvorena je za saobraćaj zbog radova i to do 18. jula. Alternativni putni pravci su Put šajkaškog odreda, Ulica Bajči Žilinskog i Beogradski kej.
Gde ići?
 
Celodnevna matine žurka u sredu se održava u Puberaju. Biće klope, muzike i raspoloženih ljudi, a provod počinje u 13 časova.
 
Ljubitelji pab kvizova u sredu mogu da testiraju svoje znanje na velikom muzičkom kvizu u Kaffa baru. Počinje u 19.30 časova.
 
Dva dešavanja čekaju vas u Crnoj kući. Dođite na okupljanje i prijateljsku konverzaciju na nemačkom jeziku u 19 časova, a sat vremena kasnije počinje zajednička veganska večera.
 
Završna izložba studenata 4. godine Akademije umetnosti u Novom Sadu, sa primenjene umetnosti i dizajna, u toku je u Svilari i možete da je pogledate do 7. jula. Pogledajte je od 10 do 18 časova.
 
Stend-ap komičar Srđan Dinčić i ove srede je u Domu kulture, gde će sve goste zabavljati od 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti