Četvrtak pred Novosađanima: Prijatniji, sa malo dešavanja i puno izmena u saobraćaju

Toplotni talas u Novom Sadu napokon je završen, te građane očekuje i mali predah, iako su temperature i dalje visoke.
Četvrtak pred Novosađanima: Prijatniji, sa malo dešavanja i puno izmena u saobraćaju
Foto: 021.rs
Svakako, indeks UV zračenja biće 7, te je i dalje visok. Ukoliko budete izlazili iz kuće tokom dana ne zaboravite da nanesete kremu sa zaštitnim faktorom i ponesete flašicu vode.
Kao i uvek, mi smo tu da vam sumiramo sve najvažnije informacije za naredni dan. Počnimo sa prognozom...
Vreme
 
Četvrtak će u Novom Sadu biti osetno svežiji, a mogući su i pljuskovi sa grmljavinom. Minimalna temperatura biće 20, a maksimalna 30 stepeni. Pljuskovi se očekuju uglavnom ujutru. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar koji će u zoni pljuskova biti jak. 
 
Očekivane biometeorološke prilike nepovoljno će uticati na osetljive osobe. Tegobe su moguće kod hroničnih bolesnika, a posebno se astmatičarima i osobama sa povišenim krvnim pritiskom preporučuje da poslušaju savete lekara. Kod meteoropata će najizraženiji biti reumatski bolovi i glavobolja.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Režim saobraćaja u ulicama Dr Sime Miloševića i Dr Ilije Đuričića biće izmenjen je zbog rekonstrukcije kanalizacione mreže. Opširnije pročitajte OVDE.
 
Pojedine ulice u Novom Sadu i Sremskoj Kamenici neće imati vode zbog radova. U Novom Sadu će od 8 do 17 časova bez vode biti deo Ulice cara Dušana (od Futoške ulice do Trga 27. marta), Trg 27. marta, kao i ulice Sarajevska, Stratimirovićeva, Pajevićeva, Pere Segedinca, Vojvode Knićanina i Černiševskog. Opširnije pročitajte OVDE
 
Delovi Futoga neće imati struje. Od 8.30 do 10.30 časova bez struje će biti Prvomajska 26-52, 15-37, Povrtarska 80B-102, 85-123, Cara Lazara 227A, Krajiška 48A-100, 47-109, Rade Kondića 122-182, Gavrila Principa 72-94, 79-99. Za ostale ulice pogledajte OVDE.
 
Podsećamo da su radovi u Uspenskoj ulici i u delu Šafarikove završeni su početkom nedelje, a počeli su novi - od Kisačke ka centru Novog Sada. Za vreme radova saobraćaj je obustavljen u smeru od Kisačke ulice ka centru, a o daljim izmenama režima saobraćaja javnost će biti blagovremeno obaveštena.
 
Počeli su i radovi u desnoj traci, na deonici od Ulice Maksima Gorkog do Jevrejske ulice, a saobraćaj se odvija dvosmetno u suprotnoj traci. Ova faza radova trajaće do 23. jula.
 
Gde ići?
 
Novo izdanje Language cluba održaće se u 20.30 časova u Radio kafeu u Svetozara Miletića 45.
 
Nastup Zvezde grandža u 22 časa u Lazinom teletu.
 
Koncert "Lied i Mélodies française" počeće u 19 časova u Kulturnoj stanici "Svilara".
Ukoliko ste propustili...
 
 
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti