Danas protest protiv projekta Novi Sad na vodi: "Poslednja prilika da se spreči pljačka veka"

Protest protiv projekta "Novi Sad na vodi" održaće se danas, 1. avgusta ispred Skupštine grada.
Naime, danas na sednici Skupštine grada odbornici će raspravljati o planu za "Novi Sad na vodi" i rebalansu budžeta.
Stranka "Zajedno", novosadski odbor Demokratske stranke i novosadski odbor Pokreta Srbija centar "SRCE" pozvali su sve građane da dođu na protest i spreče "pljačku veka u Novom Sadu".
"Odbornici će glasati za početak realizacije projekta 'Novi Sad na vodi' koji po nama predstavlja najveću pljačku u istoriji Novog Sada. Novosađane niko nije pitao da li žele ovakav projekat, niko ih nije pitao da li žele privatizaciju javnog prirodnog dobra, niko ih nije pitao da li žele da izmeštaju nasip, zato je ovo poslednja prilika da se postave ovakva pitanja gradskim vlastima", kažu organizatori protesta.
 
Protest je zakazan za  9 časova, a Skupština za 10 časova.
 
O čemu će još odlučivati odbornici saznajte u našem tekstu OVDE.
  • Mastodont

    02.08.2023 12:18
    @Kostunica

    Smrdeće Limani i na benzin i paljevinu pre nego što se ovo završi. Za razliku od većine naprednjačkih pristalica mi drugu kuću nemamo, niti ćemo iz nje tek tako da begamo.
  • Milanče

    01.08.2023 12:38
    uvek
    Uvek isto. Opozicija ne bira laži da opljuje vlas. tako je sad i PLJAČKA glavna laž da se izbore da oni dođu na vlas. Dosta više laži i muvanja. napravite već jednom neki pametan predlog i program.
  • Vladan

    01.08.2023 10:52
    @@

    Bore se protiv zlih lopova dovoljno poremećenih da misle da mogu da divljaju po našem komšiluku, šta ima tu da se ne podržava? Problem je što takvi kao ti ne shvataju koliko su nepoželjni u ovom gradu, pa misle da je ovo nekakav ravnopravan "sukob mišljnja" u kojem će da pretegnu "argumentima" dok ruše tuđe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti