Izborna lista LSV za Pokrajinu ima jedan nedostatak - PIK daje rok da se otkloni

Pokrajinska izborna komisija naložila je Koaliciji "Vojvođani", okupljenoj oko LSV, da u roku od 48 sati otkloni nedostatke kako bi ova lista mogla da učestvuje na izborima.

Izborna lista Vojvođana pod nazivom "Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Zajedno za Vojvodinu - Bojan Kostreš" predata je Pokrajinskoj izbornoj komisiji u nedelju, 26. novembra, sa izjavom podrške 4.735 birača.

Međutim, nedostaje potpis na saglasnost kandidatkinje za poslanicu Skupštine Vojvodine Kristine Šućurović i potrebno je dostaviti njenu pisanu saglasnost.

Ukoliko LSV to ne učini u datom roku, lista neće biti proglašena.

Portal 021.rs nominovan je za najbolji informativni sajt u regionu. Za 021.rs možete da glasate na OVOM LINKU.

  • @Aca

    30.11.2023 11:01
    U centar
    Tačno! A nedostaje potpis ćerke visokog funkcionera LSV-Vojvođani. Da, da onog koji je kao funkcioner LDP bio sa DSS u koaliciji u Novom Bečeju. A mi se svi kopčamo na leđa brate..
  • Aca

    28.11.2023 09:55
    LSV=SNS
    Namerno uradjeno zbog besplatne reklame. Potpuno nebitna lista, svakako ce im 17 decembra biti laku noc i zbogom zauvek.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti