"Parking servisu" stiže još jedan "pauk"

JKP "Parking servis" ugovorio je isporuku još jednog "pauk" vozila.
"Parking servisu" stiže još jedan "pauk"
Foto: 021.rs
Ovo specijalizovano vozilo će biti isporučeno za osam meseci. Koštaće više od 28,1 milion dinara. 
Cena koja je postignuta je nešto niža od procenjene vrednosti, a posao je pripao preduzećima "Premtec" iz Petrovaradina, "West truck" iz Beograda i "Auto centar masters" iz Novog Sada, koji su bili i jedini ponuđači na tenderu.
Kako se može videti iz tehničke specifikacije, nabavljeno je standardno vozilo koje se koristi za potrebe "pauk" službe.
 
Ova služba, po nalogu saobraćajne policije i gradske inspekcije, uklanja nepropisno parkirana vozila i učestvuje u tehničkim intervencijama.
 
"Parking servis" trenutno poseduje šest pauka i čeka na isporuku jednog koji je naručen krajem prošle godine.
 
Kako se očekuje da će neko od vozila koji su u službi duži niz godina biti uskoro rashodovani, broj pauka će i dalje ostati isti.
  • Ana

    01.04.2024 23:15
    Ulica Svetozara Miletica
    Pauk prolazi kroz ovu ulicu i nijedno vozilo parkirano na trotoaru ne skloni,
  • ime prezime stadion

    01.04.2024 15:30
    Cena
    Kakva kradja novaca na ceni kamiona.
  • @radno vreme

    01.04.2024 14:04
    Radno vreme im je od 6.30-22.00 al ne .ebu da rade. Ladno pocinju u 8 i zavrsavaju u 8 uvece. Moju majku vratili sa saltera u 8.10 nisu hteli da joj naplate i to neki dripac u majci i trenerci. Na telefon se ne javljaju i opste im ne smeta. Oni su jedna klasicna katastrofa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.