Gde ima svega što vam treba i što niste ni znali da vam treba za leto? Jumbo!

Da li ste čuli za kupca koji ne želi da izađe iz Jumbo prodavnice? Kaže da je toliko veliki izbor proizvoda za leto, da se oseća kao da je već na moru.
Naravno, u pitanju je šala, bar što se tiče ovog kupca. Međutim, istina je da je izbor toliko velik, da se potrošači vraćaju zbog proizvoda za koje nisu znali da postoje, a olakšavaju i ulepšavaju život. Tako je i sa letnjom kolekcijom, na jednom mestu ćete naći sve za odmaranje, putovanje i uživanje tokom leta u različitim stilovima i za sve uzraste.
 
Dok niste na putovanju, uz Jumbo proizvode možete prerušiti dom u neku tropsku destinaciju, bilo da se opredelite za boho stil ili klasičan plavo beli sa školjkama.
Prelistajte deo aktuelne Jumbo ponude na OVOM linku ili na www.jumboserbia.rs.
 
Svakako preporučujemo da dođete u Jumbo, jer je više desetina hiljada proizvoda nemoguće staviti u jedan katalog.
Sunčana avantura može da počne
 
U Jumbo radnjama čeka vas sve što je potrebno za letnje dane - za sunčane avanture, osveženje u dvorištu i nezaboravne trenutke na plaži.
 
Godišnji odmor je nešto što cele godine priželjkujemo i čemu se radujemo, zato ga uz kreativne predmete možete učiniti još uzbudljivijim.
 
 
Za dragocene dane na plaži, Jumbo ima sve što vam treba: od šešira do suncobrana. Pronađite udobne letnje papuče, japanke i torbe za plažu, kao i ležaljke, tende i šatore koji će vam pružiti hlad.
 
Ne zaboravite na prenosive frižidere, stolice za plažu, bazene i dušeke za vodu.
 
 
A za najmlađe, tu su šlaufi, igračke za plažu i prsluci za plivanje kako bi se zabavili i bili sigurni u vodi. 
 
Za opuštanje u dvorištu, Jumbo nudi širok izbor dekorativnih elemenata za terase i dvorišta, koji će uneti šarm i udobnost u vaš drag prostor.
 
 
Zakoračajte u leto sa Jumbo kolekcijom japanki i papuča. Od tropskih motiva do sjaja i štrasa, preko sportskih modela, pa do dečijih omiljenih junaka - svako će pronaći par za sebe.
 
Posebna kolekcija za decu svih uzrasta pružiće vam sve što vam je potrebno za nezaboravan letnji odmor, od kantice za pesak, do raznih igračaka ili gume uz koju će naučiti da plivaju.
 
 
Ono što će im detinjstvo učiniti posebnim su dečiji bazeni različitih veličina, za neprocenjivo uživanje u dvorištu kod kuće ili kod bake i deke. Tu je i kompletna oprema za održavanje bazena, da budete sigurni.
 
Daska za surf, čamac, oprema za ronjenje ili lopte za igru samo su deo rekvizita koji vam mogu obojiti ovo leto i stvoriti lepe uspomene.
 
Zato krenite na vreme za pripremom za leto i posetite Jumbo u Novom Sadu. Aktuelnu ponudu saznajte i na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.