Danas akcija povećanja bezbednosti u saobraćaju

Danas će novosadski srednjoškolci, zajedno sa članovima Saveta za bezbednost saobraćaja, deliti prolaznicima edukativno-informativne flajere na tri lokacije koje predstavljaju "crne tačke" u gradskom saobraćaju.
Danas će novosadski srednjoškolci, zajedno sa članovima Saveta za bezbednost saobraćaja, deliti prolaznicima edukativno-informativne flajere na tri lokacije koje predstavljaju "crne tačke" u gradskom saobraćaju.

Akcija će se odvijati na raskrsnicama Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara, Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I, kao i Bulevara oslobođenja i Futoške ulice.

  • @ 100%taksista

    11.05.2013 09:33
    Kada bi poceli da naplacuju kazne vozilima parkiranim u desnim kolovoznim trakama na svim novosadskim bulevarima, u Novosadskog sajma i jos par lokacija mesecno bi zaradili vise para nego sto trenutno iznosi budzet grada. Stevana Sremca je jednosmerna ulica, ali njome svakodnevno najmanje 50 vozila prodje u kontra smeru iako je sve lepo, uredno i vidljivo obelezeno znakovima. Da samo jednog policajca ostave u toj ulici da dezura i naplacuje kazne sakupili par miliona dinara mesecno.
  • 100%taksista

    10.05.2013 21:07
    dokle brate
    policajci kukaju, strajkuju, nemaju platu, nema uniformi. Pa valda su i oni stranacka policija. ako hoce novac neka samo naplacuju kazne za nepropisno parkiranje po bulevarima, Futoska ulica i put..... nama taksistima lepe prijave i kada ne pravimo prekrsaje, misle da ne znamo ZOOBS. Nekolicini sam dokazao da nisu ni procitali isti.
  • liman

    10.05.2013 20:03
    Kada će biti vikendom akcija povećanja bezbednosti na Mišeluku i Mostu slobode?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti