Sanacija kolovoza na Adicama

Trenutno se popravljaju tucanički kolovozi i kolovozi od struganog asfalta na Adicama.
Trenutno se popravljaju tucanički kolovozi i kolovozi od struganog asfalta na Adicama.

Radovi podrazumevaju poravnanje i valjanje postojećeg tucaničkog kolovoza, kao i dodavanje materijala po potrebi, odnosno popunjavanje udarnih rupa i ulegnuća na putu.

Do sada su radovi obavljeni u ulicama Nova 21, Nova 22, Nova 29, Nova 32, Nova 33, Nova 34, Nova 35, Nova 36, Nova 40, Suvoborskoj, Petra Lubarde, Svetolika Rankovića, Milenka Šerbana, Atar, Kragujevačkoj, Marije Bursać, Stevana Sinđelića, Sopoćanskoj, Vladana Đorđevića, Jovana Konjovića, Jovana Bijelića i Studeničkoj.

Sanacija je predviđena u još četrdesetak ulica na Adicama, a potom u Veterniku.

  • gradjanin 2

    22.05.2013 21:57
    anonimusu pametnom
    a gde to nije planirana gradnja?
  • 18.05.2013 06:21
    @Gradjanin
    Pa ništa.. ti sledeći put nemoj graditi tamo gde nije planirana gradnja
  • maja

    17.05.2013 21:49
    cudo nevidjeno
    sve kao slucajno, a smisljeno do u tancine, mjesecima se nista poduzimalo nije, cak i zapoceti infrastrukturni radovi obustavljeni... ulice bez asfalta i kanalizacije uglavnom naseljavaju izbjeglice i romi, a ko mari za njih, gaze po blatu, guse se u prasini, a onda krecu neki radovi... ali ne slucajno, nikako...izbori su tu 19.05. pa da bace malo prasine u oci i raskopaju i ono malo asfalta koji imamo...
    nedostajao nam je onaj lik iz "Ko to tamo peva" da legne i kaze; ovuda necete proci, zvacu djecu, djecoooo...
    cudo nevidjeno, zaista...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti