Novi Sad dobija Sajam konjarstva

Na Novosadskom sajmu će od 1. do 3. oktobra biti održan prvi Sajam konjarstva u regionu pod nazivom ''Horsvil''.
Na Novosadskom sajmu će od 1. do 3. oktobra biti održan prvi Sajam konjarstva u regionu pod nazivom ''Horsvil''.

Manifestacija će obuhvatiti četiri celine, a odgajivači, ergele, konjički klubovi i udruženja predstaviće se u okviru segmenata ''Snaga i strast'' i ''Biznis i umetnost'', gde će posetioce upoznati sa farmaceutskim proizvodima, starim zanatima, muzikom, izdavaštvom, opremom i priborom, turističkom ponudom i hranom. U segmentu ''Nauka i struka'' biće predstavljena obuka odgajivača i zdravlje konja i konjanika, a segment ''Sport i zabava'' obuhvatiće međunarodni konjički turnir i revijalne jahačke programe.

Na Manježu Novosadskog sajma - Zelenoj areni, biće organizovano međunarodno preponsko takmičenje na kojem će učestvovati jahači iz zemlje i inostranstva, a planirano je i takmičenje u slobodnim skokovima. Pored toga, izlagači su izrazili izuzetno interesovanje i za takmičenje zaprega, za koje je prijavljivanje u toku.

Iz Novosadskog sajma saopšteno je da fond nagrada za takmičenja iznosi milion dinara.

  • lena mudrinic

    01.11.2010 06:17
    MOJA ZELJA DA IMAM KONJA
    da li prodajete zdrebe od 700€ do 1000€. bas me zanima .zelja mi je da imam konja bilo kakvog samo da je konj .blago se onom ko ima konje.volela bih da ga dobijem




    moja adresa:Backi Maglic
    ulica:cirpanova 58

    pisala:lena mudrinic
  • 13.07.2010 13:08
    oce pajtic reci na otvaranju da ce nas ova manifestacija jos vise pribliziti evropi
  • Mad Hatter

    13.07.2010 12:04
    Otvaranje
    Manifestaciju ce naravno otvoriti Todor Bukinac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.