Izložba i radionica Dragice Gađanski u KCNS

Izložbom "Retrospektiva", koja će biti postavljena u Klubu "Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada, od 13. do 26. septembra, srpsko–kanadska umetnica Dragica Gađanski obeležiće pola veka života i rada u Kanadi.

Ona će 13. septembra, od 17 časova, u Likovnom salonu Kulturnog centra održati radionicu na kojoj će demonstrirati rad na jupo i teraskin papiru. Radionica je namenjena slikarima, studentima slikarstva, đacima i svima koji vole slikarstvo i žele da se upoznaju sa novim metodama rada.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na info@kcns.org.rs.

Dragica Didi Gađanski pokazaće tri različite aplikacije boje: akvarel sa tušem, temperu sa tušem na bazi akrilika i akrilik na jupo papiru i teraskin papiru. Radionica je besplatna.

Otvaranje izložbe je 13. septembra u 19.30h.

Teme

KCNS

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič