Predavanje "Ako ne budete dobri, predavaću vam geometriju" na PMF-u

Društvo matematičara Novog Sada će obeležiti početak školske godine predavanjem dr Siniše Crvenkovića "Ako ne budete dobri, predavaću vam geometriju", u subotu, 24. septembra, u Amfiteatru 5 u prizemlju zgrade Departmana za matematiku i informatiku, Trg Dositeja Obradovića 4.

Predavanje će početi u 11 časova.

Ulaz je slobodan, a predavanje je namenjeno nastavnicima i profesorima matematike u osnovnim i srednjim školama, učenicima kao i svim zainteresovanima.

Pre predavanja, u 10 časova, na istom mestu, održaće se Jesenja skupština DMNS. Na sastanku će biti reči o aktivnostima Društva matematičara Novog Sada u predstojećoj školskoj godini, uključujući i Konferenciju "Dani Matematike u Novom Sadu 2016", koja će se održati sredinom decembra. Specijalni gost Skupštine je dr Vojislav Andrić, predsednik Društva matematičara Srbije.

  • Jankovic

    23.09.2016 11:10
    ?
    Duska oces doci?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič