Izložba "Art[  ]KVADRAT" od danas u Eđšegu

Međunarodna putujuća izložba pod nazivom "Art[  ]KVADRAT", koju organizuje ArtCentar iz Beograda, svoje putovanje počinje u Novom Sadu i to danas, 3. februara.
Predstaviće se 55 autora, a otvaranje je u 18 časova u dvorcu Eđšeg.
 
Žiri je ove godine izabrao 55 radova, koji će obići 15 gradova u Srbiji, a pored stvaralaca iz Srbije svoje radove po principu "jedan autor – jedan rad" predstaviće i autori iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Izraela, Holandije i Španije.
 
U svakoj galeriji u kojoj će biti upriličena izložba, biće organizovano i glasanje posetilaca, a pobednik će na kraju godine biti onaj autor koji dobije ukupno najviše glasova.
 
ArtCentar ove godine slavi dva jubileja, deset godina postojanja i organizovanje 400. izložbe. Cilj organizacije nije samo realizovanje izložbi, već i stvaranje Kulturne mreže Srbije sa ciljem saradnje sa kulturnim mrežama starog kontinenta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič