Projekcija francuskog filma "Crveni krug" danas u Svilari

Projekcija francuskog filma "Crveni krug" (Le Cercle Rouge) reditelja Žan-Pol Melvila održaće se danas, 10. avgusta, u Kulturnoj stanici Svilara.
Projekcija se održava u okviru programa "Francuski bioskop na otvorenom" u organizaciji Francuskog instituta u Novom Sadu.
U filmu se radi o tri podlaca - bivšem policajcu, mafijašu i čoveku u bekstvu koji se susreču i odlučuju se za pljačku veka, pljačkajući zlataru usred noći. Ali mrzovoljni inspektor pokušava da ih satera u ćošak i postavi zamku.
Nakon krađe, trojac treba da se reši stvari, što nije lako sa lako prepoznatljivim nakitom. Osoba koja im inače pruža utočište, ovog puta to ne želi da uradi, zbog čega će trio upasti u zamku koju im je postavio inspektor. Kako su tu dospeli i koji su pravi motivi svakoga od njih?
Projekcija počinje u 21 čas.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič