Siti i Junajted za osminu finala

Fudbaleri mančesterskih klubova, Sitija i Junajteda još nisu osigurali plasman u osminu finala Lige šampiona, a danas će pokušati da dođu do cilja i na taj način ne dozvole senzaciju već u ranoj fazi takmičenja.

Fudbaleri mančesterskih klubova, Sitija i Junajteda još nisu osigurali plasman u osminu finala Lige šampiona, a danas će pokušati da dođu do cilja i na taj način ne dozvole senzaciju već u ranoj fazi takmičenja.

Teži posao imaće Siti, kojem ne samo da je potrebna pobeda kod kuće nad minhenskim Bajernom, već i pobeda ili remi Viljareala protiv Napolija u drugom meču A grupe. Nešto lakši posao, makar na papiru, trebalo bi da ima Mančester junajted u C grupi. "Đavoli" imaju bod više od trećeplasiranog Bazela i gostuju švajcarskoj ekipi. Remi ili pobeda ih vode dalje. U drugoj utakmici ove grupe sastaju se Benfika, koja je već osigurala plasman u osminu finala i poslednjeplasirani Ocelul iz Rumunije.

Šampion Evrope iz 2010, milanski Inter igra loše u Seriji A, ali je u B grupi Lige šampiona kolo pre kraja obezbedio prvo mesto i plasman dalje. Za drugu poziciju bore se preostala tri tima, turski Trabzon, francuski Lil i moskovski CSKA. Lil će ugostiti Trabzon i ekipa koja pobedi u ovom meču sigurno će ići u osminu finala. U slučaju remija šansu ima i CSKA, koji će imati težak zadatak da u Milanu savlada ekipu Intera.

Madridski Real je odavno obezbedio prvo mesto u D grupi, a za drugu poziciju trenutni favorit je amsterdamski Ajaks. Holanđani dočekuju Real i za prolaz u osminu finala dovoljan im je remi na Amsterdam areni. U slučaju da izgube, na scenu stupa Olimpik Lion kojem je potrebna veoma ubedljiva pobeda nad Dinamom u Zagrebu da bi imao šanse za narednu fazu takmičenja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.