VIDEO: Novi film o fenomenu mts Dance Arene na Egzitu

U čast obeležavanja 50 godina od čuvenog Leta ljubavi iz 1967. godine, ovogodišnji Egzit festival trajaće čak pet dana i noći.
Zahvaljujući specijalnom No Sleep festivalu, koji će se odigrati u sredu 5. jula na Exitu, i mts Dance Arena ove će godine povesti publiku u pet uzastopnih noći i jednako toliko svitanja u spektakularnom ambijentu Petrovaradinske tvrđave.
 
U čast jubilarnih 15 godina rada mts Dance Arene, danas je objavljen i novi dokumentarni film o globalnom fenomenu, ove svetski famozne bine Egzitfestivala. Prođite iza grandiozne pozornice, zavirite u bekstejdž i saznajte koliko traju pripreme za izuzetno složenu produkciju u gigantskim rovovima najveće evropske tvrđave tog tipa. Film je 2016. godine snimila VICE produkcija, a u njemu se može čuti i kako najveći svetski izvođači imaju tremu kad izađu pred publiku na Areni.
 
O tome govore i neke od najvećih svetskih zvezda kao što su Carl Cox, Maceo Plex, Nina Kraviz, Skrillex, Solomun, Deep Dish, Jackmaster i brojni drugi. Film prati i fanove iz Velike Britanije i Belgije, a o njenom razvoju govore i ljudi koji iza scene stvaraju magiju o kojoj su pisali vodeći svetski mediji.
 
 
Na mts Dance Areni tokom svih ovih godina gotovo da nema svetski priznatog house i techno izvođača da nije nastupio, a neki od najvećih redovno su se vraćali na mesto o kojem su govorili i u ovom filmu. Ovogodišnji, izuzetno širok program na Areni, duži za jednu celu noć, predvode Jeff Mills, Paul Kalkbrenner, Solomun b2b Dixon, Duke Dumont, Nina Kraviz, Ellen Allien, Paula Temple & Rebekah, Recondite, Booka Shade, Jamie Jones, Black Coffee, Robin Schulz, Hot Since 82, Faithless DJ set, Rødhåd, Nicole Moudaber, Lag b2b UVB, Tijana T, Marko Nastić, Dejan Milićević i brojni drugi.
 
Otvaranje Arene u sredu - Ulaz slobodan uz svaku Egzit ulaznicu
 
Svi koji imaju petodnevnu, četvorodnevnu ili bilo koju jednodnevnu ulaznicu za ovogodišnji Egzit, moći će da uđu na veliki No Sleep Festival koji se u sredu, 5. jula održava na mts Dance Areni i No Sleep Novi Sad bini.
 
Takođe, i svima koji te noći budu na koncertu Kilersa na glavnoj bini, posle završetka koncerta biće slobodan prolaz na Arenu i #NSNS koji će raditi kao i uvek, od 22 uveče do 8 ujutro. I na Kilerse i na No Sleep Festival ulaziće se na isti dobro poznati glavni ulaz Exita (Lovoturs, br. 1 na svakoj mapi), ali će se na samom vrhu publika razdvojiti na one koji imaju ulaznicu za koncert Kilersa i idu da ih gledaju pravo na Main Stage, dok će svi ostali moći već od 22h da uđu posebnim putem direktno na Arenu i #NSNS. Za one koji planiraju da dođu samo u sredu na Arenu i #NSNS, dostupne su i jednodnevne ulaznice na svim blagajnama Gigstixa po poklon ceni od samo 990 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.