VIDEO: Kinezi napravili svoju verziju Pobesnelog Maksa

Film "Mad Max" koji je osvojio više Oskara i izazvao burnu raspravu holivudskih kritičara, inspirisao je kineske režisere koji su napravili svoju verziju ovog filma "Mad Shelia".

Film bi uskoro trebalo da se nađe u bioskopima, a prvi trejler, poster pa čak i opis vizuelno podsećaju na filmove "Mad Max: Fury Road" i "Mad Max 2: The Road Warrior".

"Mad Shelia" prati priču mlade žene koju progoni banda motociklista kojoj se kasnije sveti, slično kao u "Fury Roadu" ali bez dominantnog nastupa Šarliz Teron u ulozi Furioze. Efekti su takođe slabiji.

Na filmu je radio "New Film Media" iz Pekinga, a režiser je Lu Lei. Filmovi Mad Max nisu prikazani u Kini jer su zapadni filmovi zabranjeni u toj zemlji osim ako su u produkciji učestvovali Kinezi kao što je slučaj sa "Kung Fu Pandom" i "Iron Manom 3".

"Mad Shelia" nije prvi film koji su Kinezi "posudili" od popularnih zapadnih franšiza. Dizni trenutno tuži studio koji je radio film "The Autobots" koji je kopija Pixarovih "Carsa" objavljenih prošle godine.

  • Komsha

    28.11.2016 20:41
    Ipak je bolje...
    Sve je bolje od onog novog pobesnelog maksa....
    Zao me je sto sam bacio pare da odgledam..
  • she ll be back

    28.11.2016 02:27
    I Kinezi upali u ginokratske trendove sa heroinama u losim recikliranim filmovima. Kraj sveta.
  • Vlada

    27.11.2016 11:02
    ---
    Nisu kompletni. Fali im Valter da im odbrani Sarajevo, pardon, Šejlu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.