Naredna sezona "Štrebera" će biti poslednja

Televizijska kuća CBS je saopštila da će 12. sezona serije "Štreberi" (Big Bang Theory) biti poslednja.
Reč je o najpopularnijoj televizijskoj komediji, a počela je s dva cimera fizičara, zaljubljenika u fantastiku i stripove, koje tumače Džim Parsons i Džoni Galeki, potom se proširila i na njihove prijatelje, devojke i žene. Ostale glavne uloge tumače Kejli Kuoko, Sajmon Helberg i Kunal Najar.
 
Parsons je za ulogu socijalno neprilagođenog Šeldona Kupera dobio četiri Emija i Zlatni globus. CBS emituje i prikvel o njegovom liku, "Young Sheldon".
 
Na univerzitetu UCLA postoji stipendija, stvorena novcem od serije i imenovana po njoj, koja podržava studente nauke, tehnologije, inženjerstva i matematike.
 
Poslednja sezona "Štrebera" će u SAD početi 24. septembra.
  • pajo patak

    23.08.2018 17:06
    nece nam nedostajati
    U narednih trideset godina reprizirace ih nase tuturutu televizije
  • bazinga!

    23.08.2018 14:28
    Pa dobro, bilo je i vreme. Poslednjih sezona kvalitet je bio u znatnom padu. Ipak, nedostajaće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.