Marija i Marko Milošević traže da se obustavi emitovanje serije "Porodica"

Marko i Marija Milošević su preko svog advokata poslali opomenu pred tužbu i traže hitno obustavljanje serije "Porodica" koja je pre dva dana počela sa emitovanjem, a koja prati poslednjih 72 sata zajedničkog života njihove porodice, pre hapšenja, bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića.
"Blic" je navodi da poseduje dokumenata koje su Marija i Marko Milošević poslali preko advokata produkciji "Firefly", a u kojoj navode da će, ukoliko ne obustave realizovanje serije, snositi odgovarajuće zakonske posledice.
 
Serija "Porodica" prikazuje tri dana uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, čini je pet epizoda, a glavne uloge poverene su Borisu Isakoviću, Mirjani Karanović, Uliksu Fehmiu, Gordanu Kičiću, Tijani Marković, Milanu Mariću i drugima.
  • Peja

    03.04.2021 11:49
    @ BB
    Mozda je tebi,i tebi slicnima bilo dobro,ali vecini naroda nije,,,snalazljiv si sto je za postovanje ali ipak ,bavio si se svercovanjem i radio si na crno ,naravno da ti je bilo dobro,to je bila idealna situacija za mesetare i svercera,,,,takvi su i profitirali za vreme njegove vladavine,to nema veze sa normalnim zivotom ,,,,normalan posten svet tako ne razmislja,,,
  • BERBA 90

    03.04.2021 11:41
    GAJBICE SA VIŠNJAMA
    Još uvek se lepo prodaju?
  • Aleksandar

    03.04.2021 11:34
    Milosevic je zlo
    Mnogo zla nam je naneo, a vidim neki ga hvale. Daleko mu lepa kuca, i njemu i "familiji".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.