Guglajte "The Last of Us" - zanimljiva stvar će se desiti sa ekranom

Ako guglate naslov videoigre i serije "The last of us", na Guglu će vam se pojaviti - gljive.
Guglajte "The Last of Us" - zanimljiva stvar će se desiti sa ekranom
Foto: 021.rs
Na početku će vam se prikazati mala gljiva na dnu stranice za pretraživanje. Ako kliknete na nju, ekran će vam preplaviti još gljiva. I što više klikćete na tu malu početnu gljivu, to će vaš ekran biti "gljivastiji", odnosno preplaviće ga kordicepsi. Tačnije, infekcija kordicepsa će se širiti vašim ekranom.
Međutim, ne brinite, i dalje ćete moći da kliknete na link koji vas zanima, a gljive će u sledećem prozoru samo nestati.
"The last of us", adaptacija kultne videoigre, premijerno je prikazana u nedelju, 15. januara na HBO-u. Serija je odmah postigla odlične rezultate i postala druga najgledanija premijera u poslednjih 13 godina na ovoj striming platformi. Jedina serija koja je imala više gledalaca u poslednjih 13 godina bila je "Kuća zmaja". 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.