VIDEO: Mik Džeger i Dejv Grol objavili zajednički singl

Slavni muzičari Mik Džeger i Dejv Grol udružili su snage i napravili "post-pandemijsku himnu", singl koji se odnosi na mnoge simbole i kontroverze na koje smo nailazili tokom "kovid ere", uključujući "lokdaune, maske, aplikacije Tiktok i Zum, gojenje tokom karantina i anti-vaksere".
Pesma se zove "Eazy Sleazy" i objavljena je na Jutjubu, preneo je Njujork post.
 
"Želeo sam da podelim ovu pesmu koju sam napisao povodom izlaska iz 'lokdauna', sa mnogo željenim optimizmom. Dejve, hvala ti što si uskočio za bubnjeve, bas i gitaru, bilo je zabavno raditi sa tobom na ovom projektu. Nadam se da će svi uživati u pesmi", poručio je slavni frontmen Roling Stounsa, Mik Džeger (77).
 
Dejvid Grol (52) je američki rok muzičar, pevač i tekstopisac, a karijeru je počeo osamdesetih godina, prva poznata grupa mu je bila Skrim, a kasnije je bio bubnjar u Nirvani. Posle samoubistva frontmena Nirvane Kurta Kobejna osnovao je Fu Fajterse, a radio je sa mnogim poznatim muzičarima.
 
  • Bela

    14.04.2021 22:09
    Iznenadjenje !
    Svaka Cast ! Da sam Mick (a nisam) Grohl-a bih pokupio kao bubnjara za sve sledece Turneje Stones-a.
  • pape

    14.04.2021 13:13
    To!
    Od Grohl-a mi se iskreno već sere, ali ovo su stvar naboli!
  • Dobrivoje

    14.04.2021 12:27
    Produkcija vrh, tekst Bora Čorba, melodija Neverne Bebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika