Pele: Osećam se mnogo bolje

Legenda svetskog fudbala, Brazilac Pele, koji je u sredu prebačen u bolnicu u Parizu, izjavio je da se mnogo bolje oseća i da antiobiotici imaju efekta.
Pele: Osećam se mnogo bolje
Foto: Printscreen
"Osećam se mnogo bolje. Antibiotici imaju efekta i rezultati su dobri", napisao je u petak uveče sedamdesetosmogodišnji Pele koji je primljen u bolnicu zbog urinarne infekcije.
 
Za sada se ne zna kada će legendarni fubaler izaći iz bolnice.
 
"Hvala svima za ukazanu ljubav. Spreman sam da ponovo igram", naveo je Pele, koji je došao u Francusku da bi se sastao s fudbalerom Kilijanom Mbapeom.
 
Edson Arantes do Nasimento, poznatiji kao Pele, koji je sa 17 godina zaigrao za reprezentaciju Brazila na Svetskom prvenstvu 1958. godine, osvojio je tri titule Svetskog šampiona - 1958, 1962. i 1970. godine i smatra se jednim od najboljih fudbalera svih vremena.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.