Pravila za prvi seks sa novom partnerkom

Pravila za prvi seks sa novom partnerkom glase:

Pravila za prvi seks sa novom partnerkom glase:

Nikada se ne izvinjavajte za svoj "performans", otvoren razgovor je poželjan, ali ne nakon prvog puta, ako želite samo seks za jednu noć potrudite se da joj to date na znanje pre nego završite zajedno, a ne posle.

Nije lepo pitati partnerku nakon prvog puta kako joj je bilo jer joj time sugerišete da niste "na istoj talasnoj dužini" s" njom.

Nije preporučljivo ni izvinjavati se za svoj seksualni "performans" jer time pokazujete da smatrate da je niste zadovoljili, kao i da ste nesigurni.

Najvažnije je da budete načisto sa tim šta ona vama znači.

Ako sa njom želite ozbiljniju vezu, morate da se opustite i shvatite da će, bez obzira na to kakav je bio prvi put, seks vremenom biti sve bolji.

Iako je korisno imati otvorenu komunikaciju o seksu, bolje je ne započinjati tu temu prvi put.

Korisnije je pričekati i napraviti to posle drugog, trećeg puta, ali tako što ćete je pitati šta ona očekuje i voli u krevetu.

Na taj način ćete pokazati i da se ne stidite seksa sa njom, a bićete i na pravom putu jer je komunikacija ključ dobrog seksualnog života.

  • Maja

    22.07.2011 18:56
    Jel ovo pisano za muskarce u Srbiji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.