Razvela se od muža jer je glasao za Trampa

Gejl Mekormik, koja sebe opisuje kao "demokratu koji naginje ka socijalizmu", bila je zapanjena kada je njen suprug jednog dana tokom ručka rekao da će glasati za Donalda Trampa.

Ova penzionisana čuvarka zatvora izjavila je da je njegova odluka bila nešto preko čega nikako nije mogla da pređe, pa je stoga odmah podnela zahtev za razvod braka, piše "Independent".

"Osećam se prevareno. Kao da mi je ceo život prošao u zamajavanju. Njegova odluka otvorila je neka pitanja sa kojima se nikad do sada nismo suočili. Shvatila sam koliko sam daleko otišla u prihvatanju stvari koje nikad ne bih prihvatila kad sam bila mlada", rekla je.

Ovo nije jedini porodični sukob koji su prouzrokovali poslednji američki predsednički izbori. Rezultati ankete koju su sproveli Rojters i Ipsos, u periodu između 27. decembra i 18. januara, pokazali su da su rasprave ispitanika sa porodicom i prijateljima u vezi sa politikom u to vreme skočile sa 33 na 39 odsto. U anketi je učestvovalo 6.426 ljudi.

Čak 16 odsto ispitanika izjavilo je da je zbog izbora prestalo da govori sa članom porodice ili prijateljem, a 13 odsto njih je iz istog razloga okončalo bar jedan porodični ili prijateljski odnos.

Ipak, izbori su doveli i do formiranja novih veza – 21 procenat ljudi izjavio je da su ih navedene okolnosti zbližile s nekim koga ranije nisu poznavali.

  • narodnjak

    08.02.2017 10:37
    @narodnjakinja
    Treba odmah da se razvedeš, jer ti nisi za brak, kada bi ti to bio razlog za rastavu. U normalnom braku svako ima pravo na svoj ukus, ali ti to izgleda ne razumeš. Sva je sreća što su takvi kao ti u manjini, a narodnjaci su "zakon".
  • narodnjakinja

    08.02.2017 08:54
    Isto bih i ja uradila da ovoj moj slusa narodnjake i gleda ruzicaste.Istog momenta,bez razmisljanja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.