VIDEO: Otkrivena tajna lokacija svingerskog festivala

Tajni svingerski festival Svingersfild završen je juče u blizini engleskog sela Malvern, u okrugu Vorčerster, a iako se sve odvija iza zatvorenih i strogo čuvanih vrata, s njega je u medije uspeo da procuri i snimak iz vazduha.
Organizatori su lokaciju festivala držali u strogoj tajnosti, te su čak i oni koji su kupili karte za događaj za mesto održavanja saznali tek 48 sati pre njegovog početka. 
 
U javnost je ipak procurio snimak iz vazduha na kojem se može videti kako izgleda festival, piše Dejli mejl, a prenosi B92
 
Koliko je sve obavijeno velom tajne govori i to što su učesnici festivala morali da potpišu ugovor o poverljivosti, a ukoliko ga prekrše prete im velike kazne i čak onemogućavanje učešća u nekom narednom.
 
Karta za sva tri dana za parove koštala je 195, za singl muškarce 170, a za žene 115 funti. 
 
Prošli ovakvi festivali održani su 2016. i 2015. godine u Flaksliju u okrugu Gloučester, a lokalno stanovništvo nije bilo previše oduševljeno zbog toga. 
 
Ovogodišnji festival trajao je od 28. juna do 1. jula.
 
  • Ns 49

    03.07.2018 07:49
    Ne razumem kako da dolaze singl muškarci i žene. To onda znači da daš nekom svoju ženu da je "obrađuje" a ti gledaš? Čuo sam da u Beogradu u nekom baru SLovenci plaćaju za takvo nešto 300 Eura.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin