Odbojkašica se porodila u toaletu i vratila na utakmicu

Kineska odbojkašica porodila se u školskom toaletu, bebu ostavila u obližnjem žbunu i vratila se na utakmicu, objavili su državni mediji.
Kineskoj tinejdžerki su, kako se navodi, kontrakcije počele za vreme utakmice ženskog odbojkaškog prvenstva za mlađe od 18. godina, koja je bila snimana.
 
Bebu je pronašao prolaznik, koji je pratio trag krvi po terenu kako bi pronašao i majku, navodi se u policijskom izveštaju. "Video sam je na terenu dok se odmarala. Izgledala je dobro nakon porođaja. Pretpostavio sam da ima jak organizam čim se porodila za vreme igranja utakmice", posvedočio je prolaznik.
 
Beba i majka su prebačene u bolnicu gde je utvrđeno da su oboje dobro, dodaje se u saopštenju.
 
Vanbračne bebe u Kini su uglavnom napuštene od roditelja zbog društvenih i finansijskih pritisaka. Politika planiranja porodice u Kini podrazumeva drastične kazne i za bračne parove koji imaju više od dve bebe.
 
Podseća se da je nedavno u Kini, u okrugu Ksinping, spašena jedna beba, koja je bila zaglavljena u kanalizacionoj cevi, objavljeno je na sajtu vatrogasnog odeljenja kineskog Ministarstva javne bezbednosti.
 
Autor: agencija

Teme

beba

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom