Sestre bliznakinje se porodile u isto vreme u dva različita grada

Sestre bliznakinje porodile se u različitim gradovima u isto vreme, prenosi "Indipendent".

Poslednjeg dana juna, Sara Merjuz donela je na svet dečaka u Denveru, u američkoj državi Kolorado, dok je njena rođena sestra Lea Rodžers dobila ćerkicu u Kaliforniji.

Verovali ili ne, oba porođaja dogodila su se u 1:18, uprkos razlici u vremenskoj zoni.

"Živimo u različitim gradovima, imamo još dve sestre, ali i uvek smo nas dve bile nekako povezane", rekla je 11 minuta starija gospođa Rodžers. "Čim smo se srele, znale smo da smo trudne. Kada se pojavila na vratima i ušla u kuću. Jednostavno sam znala, imam tu neku čudnu intuiciju blizanaca", dodala je Rodžers.

Vest da su zatrudnele saznale su u otprilike isto vreme i planirale su da to obelodane za Dan zahvalnosti, kada se porodica okuplja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom