VIDEO: Najniži bračni par na svetu ušao u Ginisovu knjigu rekorda

Bračni par Paulo Gabrijel da Silva Baros (31) i Katjucija Li Hošino (21) iz Brazila upisani su u Ginisovu knjigu rekorda kao najniži bračni par na svetu.
Paulo je "visok" 90,28 centimetara, Katjucija 91,13 centimetara, a zajedno su visoki 181,41 centimetar. 
 
Par koji se upoznao 2006. godine, venčao se ovog meseca. 
 
Paulo, državni službenik lokalne samouprave i Katjucija, vlasnica kozmetičkog salona kažu kako svakodnevno privlače pažnju svojom visinom, ali da im ljubav koju osećaju jedno prema drugom daje snagu. 
 
Paulo nije mogao da hoda samostalno do 21. godine, pa je koristio tricikl, da bi 2008. godine prohodao uz ugradnju ortopedskih čizama. Danas vozi posebno dizajniran automobil, a u svom kraju poznat je kao "Paulinjo Gigante". 
 
"Srećni smo što smo ušli u Ginisovu knjigu rekorda. Verujemo da ovako možemo da ohrabrimo ljude da ne gledaju fizičke razlike u drugima i da znaju da bi svi trebalo da se tretiraju jednako. Mi jesmo niski, ali imamo velika srca koja imaju dovoljno ljubavi za sve. Pred nama su izazovi, i zajedno ćemo ih rešavati", poručio je Paulo.
 
  • dobrotvorka

    20.11.2016 17:38
    SLAAATKI SUUU
    Jeste da su patuljasti i da im je sigurno teže u životu zbog niskog rasta ali su toliko vedri i puni energije da im mnogi od nas "velikih" mogu pozavideti. Želim im svu sreću.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom