VIDEO: Devojčica maltretirala drugu decu, otac je naterao da pešači osam km po hladnoći

Met Koks iz savezne američke države Ohajo odlučio je da ćerku nauči važnu lekciju.
Devojčica je već drugi put izbačena iz školskog autobusa jer je maltretirala drugu decu, pa je ocu rekla da je nedelju dana mora voziti u školu. Ali on je tu situaciju iskoristio kako bi je kaznio.
 
"Ona je mislila da je njeno pravo da se vozi u školu autobusom ili automobilom, a ne privilegija. Zato sam je pustio da pešači osam kilometara, iako su napolju bila dva stupena Celzijusa", objasnio je Koks za WEWS-TV.
 
Sve vreme se sporo vozio iza ćerke, a sve je i snimio i objavio na Fejsbuku uz opis "životna lekcija".
 
  • K

    10.12.2018 13:28
    Korektno
    S obzirom da nam deca stradaju i mentalno i fizicki zbog "postovanja njihovih prava",
    ovaj gest roditelja bih pozdravio,kao i odluku da to objavi i pozvao bih sve nas da uradimo slicno, a sve u cilju zastite nase dece, jer ako ovo postanu prihvaceni modeli "kazne" (BTW, pesacenje 8 km na 2 stepena nije nista strasno, stavise korisno je razvoj deteta), vecina dece ce to shvatiti na pravi nacin. Ako ova reakcija roditelja ostane usamljena, tada druga deca mogu to da zloupotrebe i da diskriminisu dete koje roditelj vraca na pravi put.
    Znam mnoge roditelje koji kazu "ne znam sta cu sa decom, nista ne slusaju, po ceo dan su na telefonu/racunaru, traze skupu odecu/obucu jer se toboz to sada nosi itd", a kada treba da im se to uskrati, onda je komentar "pa ne mogu, zato sto su sva deca takva i onda ce moja biti izopstena iz drustva jer nema novi telefon i skupe patike...". Epilog je da su deca fizicki ostecena (slab vid, kriva kicma, gojaznost itd), nasilna, neodgovorna, nezainteresovana za zivot, jedino su zainteresovana za brzo sticanje novca (recimo u kladionicama, ili nezakonitim radnjama). Dozovimo se pameti i spasimo decu tako sto cemo ih svi "kaznjavati" kada to zasluze i necemo udovoljavati sve njihove zahteve.
    Kada detetu kupite skup telefon, tada ste ga ubacili u besmislenu trku za materijalnim stvarima, jer ce onda drugo dete da kupi jos skuplji telefon, trece jos skuplji i tako u krug, a njihovo vreme prolazi uzalud...
  • Suzy

    10.12.2018 12:39
    Bravo,odlicna vaspitna mera
  • milan1ns

    10.12.2018 12:15
    Oboje
    Ja bih oboje naterao da hodaju 8 km i malo popricaju usput o svemu..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom