Razveli se posle tri minuta braka

Par iz Kuvajta razveo se nakon samo tri minuta braka jer je mladoženja mladu nazvao glupom kada se spotakla tokom ceremonije, prenosi "Dejli mejl".
Razveli se posle tri minuta braka
Foto: Pixabay
Veruje se da je ovaj brak tako postao najkraći u istoriji Kuvajta, nakon što je par dobio poništenje braka pre nego što su napustili salu u kojoj su se venčali.
 
Prema navodima Q8 News, samo što su potpisali bračni ugovor pred matičarem mlada se slučajno spotakla na izlazu. Nakon što ju je njen suprug ismejao pred svima i nazvao glupom, žena se naljutila i zatražila od matičara da momentalno poništi njihov brak.
 
Bili su u braku samo tri minuta.
 
Incident je izazvao talas saosećanja prema ženi na društvenim mrežama, a mnogi su joj sugerisali kako je bila u pravu kada je poništila brak, jer ako se suprug tako ponaša na početku braka, verovatno je neće poštovati ni u narednim godinama.
  • Bane M.

    07.02.2019 20:18
    Laka zabava
    Što je to dobro. Navodi Q8, pa kliks, pa Cabbage gazette...
  • doda

    07.02.2019 14:19
    a posle?
    A onda su je kamenovali...
  • Небитно

    07.02.2019 12:52
    Аааа поклони?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom