Najbolje fototapete po najpovoljnijoj ceni na nekoliko klikova od vas

Popularne svetske destinacije, poput Njujorka, Londona, Tokija ili Lisabona, od sada mogu da se nađu na zidu vašeg doma po veoma pristupačnim cenama.

Fototapete postale su veoma popularne pri uređivanju doma ili poslovnog prostora, a onlajn prodavnica Bestbuyshop.rs nudi širok asortiman ovog proizvoda. Poruka je samo jedna - zalepite svoje snove i uživajte u trenucima koji traju.

Sve je stvar želje. Ukoliko želite doživljaj kišnog Londona, Njujorka noću, Lisabona sa žutim tramvajem ili Moskve, sve je moguće. Srednjevekovna Venecija, blještavi San Francisko, šareni prizor Praga, mogu se naći na zidu vaših soba po akcijskoj ceni od 5.950 dinara (vidi OVDE).

"Fototapete omogućavaju da se uz razne motive oživi prostor u kom se boravi, ali sve zavisi od interesovanja. Npr. ako je neko orijentisan ka jogi i meditaciji, tu su fototapete sa budističkim motivima. Ljudi koji vole prirodu mogu da komad nje prenesu na svoj zid i da uvek imaju pogled ka zelenoj šumi na primer. Jednostavno, kada se nalazite u okruženju koje vas čini zadovoljnim, osećate se relaksirano i to doprinosi stvaranju dobre atmosfere", kažu za 021.rs u Best Buy Shop-u.

U prvoj srpskoj onlajn prodavnici fototapeta može se pronaći još mnogo toga. Za one koji opuštanje i odmor od svakodnevnice pronalaze u pogledu na plažu, more, šumu ili vodopad, ostvarenje želje nalazi im se na samo nekoliko klikova na Bestbuyshop.rs.

Takođe, tu su i fototapete za najmlađe sa motivima prijateljski nastrojenih životinjica. Osim u dečijoj sobi, ovakve fototapete mogu da se koriste i u igraonicama, vrtićima, drugim prostorima kojima bi trebalo deci da pruže osećaj sigurnosti. Za male sanjare i buduće fudbalere, tu su fototapete sa motivima fudbalskih loptih ili velikih stadiona sa reflektorima.

Iako već imaju najniže cene, onlajn prodavnica fototapete odlučila se da još više spusti cenu svojih proizvoda. Fototapete dimenzija 254x184 centimetara mogu se kupiti po ceni od 3.390 dinara, dok su one dimenzija 368x254 centimetara "spuštene" na 5.950 dinara.

Po još nižim cenama mogu se naći fototapete manjih dimenzija i fototapete za vrata, koje se mogu paziriti po ceni od 2.550 dinara. Da biste imali najbolji uvid u to šta sve Best Buy Shop nudi, najbolje je da pogledate njihov katalog proizvoda OVDE.

  

Razlog zbog kojeg je Best Buy Shop za kratko vreme stekao poverenje svojih kupaca, jeste to što koriste veoma kvalitetne fototapete. Važno je istaći da su one napravljene od izuzetno kvalitetnog eko-papira, kod njih nema skupljanja ili istezanja materijala, nema neprijatnih mirisa, čiste se lako uz pomoć blago nakvašene mikrofiber krpe.

Best Buy Shop je kupcima na raspologanja svakog dana od 8 do 21 časa putem svog zvaničnog sajta, Fejsbuk naloga kao i preko i-mejla: info@bestbuyshop.rs i telefona: 065/ 23-78-289.

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.