VIDEO: Otac sina ispisao iz škole kako bi više igrao igrice

Šesnaestogodišnji Džordan Hercog iz Sansburija u Masačusetsu deset sati dnevno igra Fortnite u nadi da će jednog dana postati najbogatiji na svetu.
On se plasirao u finale Fortnite svetskog prvenstva na kojem će se ovog leta u Njujorku u duo kategoriji boriti za glavnu nagradu od pet i po miliona dolara. 
 
Zbog toga ga je njegov otac Dejv podržao u odluci da napusti školu kako bi mogao da se posveti Fortniteu, piše Boston Globe. 
 
Osim toga, njegov otac je uložio oko 18.000 evra u opremu kako bi mogao da igra u što boljim uslovima. Kupio mu je i Maserati s njegovim nadimkom na tablicama. 
 
Njegov otac je otkazao i letovanje, kao i sve ostale planirane odmore kako to ne bi omelo Džordanovo vežbanje. 
 
Dejv, koji radi u industriji videoigara, kaže da u svom sinu prepoznaje sebe i da je to jedan od razloga zbog kojih on toliko želi da njegovo dete uspe. 
 
Ono što je zanimljivo jeste da je Džordan zahvaljujući ovoj igri zaradio oko 75.000 evra. Samim plasmanom na Fortnite svetsko prvenstvo osigurao je i nekoliko puta više novca.
 
Fortnite je jedna od najpopularnijih igara na svetu i ima više od 250 miliona registrovanih igrača. Popularnost je stekla i na osnovu velikih turnira s bogatim nagradnim fondovima.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.