FOTO, VIDEO: Ćerki kupila skupu lutku, slučajno saznala da je puna kokaina

Iako roditelji ponekad imaju najbolje namere, one mogu poći po zlu.
To se dogodilo mami Elizabet Fidli čija je ćerka Eli poželela lutku sirenu. Mama je šestogodišnjakinji odlučila da ispuni želju i na Etsyju je pronašla ručno pravljenu lutku po ceni od vrtoglavih 500 dolara.
 
Kad je šestogodišnjakinja otvorila poklon, neugodno se iznenadila. Lutka je imala kratku, retku i grubu zelenu kosu, čudne oči i svetlo lice. 
 
"Želela je da je nazove Perla. Kao mama sam htela da joj ostvarim snove", ispričala je Fidli za Today.
 
Međutim, lutka je za devojčicu bila sve, samo ne ostvarenje snova. Ipak, nije odustajala. Pokušale su lutki da oboje kosu.
 
"Kupila sam nekoliko setova za bojenje kose. Šta god smo radili, bilo je samo gore. I Eli mi je rekla da odustanem, ali ja sam bila uverena da lutku mogu da učinim vizuelno privlačnijom", dodaje Fidli. 
 
 
Pronašla je takozvanu bolnicu za lutke i medvediće u Nju Džerziju i obratila im se za pomoć. 
 
"Bila sam spremna da platim koliko god je potrebno da ulepšaju lutku. Spakovala sam je u kutiju i poslala", prisetila se u objavi na Fejsbuku koja je zbog onoga što sledi postala viralna.
 
Naime, dok je Fidli čekala informaciju da li će stručnjaci uspeti da urede lutku njene ćerke, primila je poziv detektiva.
 
"Rekao mi je da su ih zvali iz bolnice za lutke i medvediće. Nakon što su lutki skinuli glavu kako bi je obojili, pronašli su 56 grama kokaina", pojasnila je šokirana majka.
 
Policiji je pojasnila da je lutku naručila za svoje dete i da nisu imale pojma šta se nalazi u njenoj glavi. Kad su se vlasti uverile da je majka nevina, uklonili su je s liste osumnjičenih, ali su lutku zadržali kao dokazni materijal.
 
Ispostavilo se da je Fidli platila lutku 500 dolara ne zbog toga što je unikatna već zato što se u njoj krila droga. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom