Komšije se anonimnim pismom požalile na bebu koja plače

Par iz Velike Britanije se anonimnim pismom preko "Gardijana" požalio na svoje susede i njihovo novorođenče, čime su izazvali bujicu komentara na društvenim mrežama.
Komšije se anonimnim pismom požalile na bebu koja plače
Foto: Pixabay
Naime, kako u pismu objašnjava neimenovani muškarac, on i njegova supruga nemaju decu sopstvenim izborom, ali ne osuđuju odluku drugih parova da se upuste u roditeljstvo. Njihova nedaća nastaje onog trenutka kada su se uselili u stan pored para koji je čekao prinovu.
 
"Moja supruga i ja sada znamo kako je biti novopečeni roditelj", jada se on i dodaje da je efekat koji bebin plač ima usred noći istovetan buđenju požarnim alarmom. "Njeno neprekidno zavijanje nas je koštalo puno sna, i to u razdoblju koje je u našim karijerama bilo stresno", piše on.
 
Anonimni muškarac dalje u pismu objašnjava kako je paru bebin plač narušio osećaj užitka u novom domu i ugrozio njihov odnos.
 
"Možda će zvučati bezobrazno, ali ako ste dobili dete, nije svet prestao da se okreće. Ljudi oko vas imaju svoje živote i probleme koje vama ne nameću. Sebično je od vas očekivati da svi učestvujemo u vašoj neprijatnosti", kaže neimenovani muškarac.
 
Na kraju pisma, on otkriva da komšije očekuju i drugu prinovu, za koju se nada da će biti tiša.
 
Komentari na društvenim mrežama su podeljeni. Dok neki par nazivaju bezosećajnim i sebičnim, drugi pozdravljaju strpljenje koje su pokazali.
  • novisads

    28.01.2020 09:01
    Bebin plač noću niko ne voli, posebno oni koji ne odgajaju to dete. Ali, šta činiti kad se beba probudi usred noći? Najmanje sami roditelji žele da im beba plače. Neprijatno je, ali čovek mora da se nauči strpljenju i toleranciji. Život u zgradi!
  • MonteDushano

    13.01.2020 09:55
    Ima svakakvih ljudi, uf. Ako vam smeta bebin plač, iselite se slobodno u "mirnije" domove i tačka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom