VIDEO: Popularna igračka povučena iz prodavnica zbog dugmeta među nogama

Pojedine roditelje šokirala je lutka u obliku trola iz animiranog filma "Trolovi: Svetska turneja".
Naime, čim je stigao u bioskope, film je postao omiljen među mališanima, koji su poželeli lutke, predmete i odeću s popularnim likovima. 
 
Međutim, majka Džejmi Kornabi neugodno se iznenadila nakon što je njena dvogodišnja ćerka dobila spomenutu lutku za rođendan. Na kutiji je jasno naznačeno da lutka pritiskom na stomak peva, ali Kornabi je ubrzo otkrila skriveno dugme među lutkinim nogama. Iznenadila se kad ga je pritisnula i čula da se lutka kikoće i uzdiše.
 
Lutka ju je prilično uznemirila pa je snimila recenziju i objavila je na Instagramu.
 
"Znam da ovo nekima nije veliki problem, ali ovo je potpuno pogrešno", rekla je.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In what morphed dimension of the simulation IS THIS OK? how do you cognitive dissonance this away? They’re attacking your children and you just keep calling the people telling you “crazy” God be with us. Some people really wont see the problem here. RP : @jamiecornaby Follow FOR Thought provoking Red @redpillbabe @redpillbabe Follow Backup @redpillbabe2 @redpillbabe2 ================================================================ Your perspective is just that.. yours. This is mine. I convince NO one , i prove nothing. Just here to show you the way i came while on jn this path @redpillbabe take what you need no credit necessary! wwg1wga #truthtolight #pizzagateisreal #rachelchandler #epsteinisland #voterfraud #thesepeoplearesick #painiscoming #operationmockingbird #epsteindidntkillhimself #maga2020 #whatisQ #okpedo #obamagate #redpill #taketheredpill #wayfairgate #billclintonisapedo

A post shared by @ redpillbabe on

 
Snimak je postao viralan i počeli su da je dele drugi roditelji. U dva dana je pregledana više od milion puta, pokrenuta je peticija da se lutka povuče iz prodaje, a kompaniju koja ju je proizvela roditelji su zatrpali pritužbama. 
 
"Dugme postoji da lutka reaguje i u sedećem položaju, ali razumemo da je možda na neprikladnom mestu. To nam nije bila namera pa smo pokrenuli proces povlačenja sporne igračke iz prodaje", poručili su iz kompanije Hasbro nakon lavine negativnih reakcija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.