Beba rođena u avionu dobila besplatno da leti celog života

Beba koja je rođena u avionu kompanije "EgiptAir" na poklon je dobila - besplatne karte za putovanja avionom tokom celog života.
Beba rođena u avionu dobila besplatno da leti celog života
Foto: Pixabay
Iz kompanije "EgiptAir" najavili su da će devojčici koja je rođena na letu MS777 dodeliti doživotne avio-karte za njihove letove.
 
Žena iz Jemena Hiam Nasr Nagi Daban (38) rodila je devojčicu u utorak uz pomoć posade aviona.
 
 
Kapetan aviona, koji je krenuo iz Kaira u London, odlučio je da hitno sleti u Minhen nakon obaveštenja da Daban oseća iznenadne, neočekivane bolove, dok je avion prolazio u blizini nemačkog vazdušnog prostora.
 
Uprkos tome što je zatraženo sletanje po hitnoj proceduri, beba se rodila i žena je s porođajem završila malo pre nego što je avion sleteo na aerodrom u Minhenu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom