Hodao 400 km nakon svađe sa suprugom - da razbistri glavu

Italijanska policija presrela je muškarca koji je pešačio 400 kilometara kako bi razbistrio glavu nakon svađe sa suprugom.
Hodao 400 km nakon svađe sa suprugom - da razbistri glavu
Foto: Pixabay
Muškarca je policijska patrola zaustavila rano u ponedeljak u blizini Fana u srednjoj Italiji. Bio je umoran i prehlađen, rekao je policijski zvaničnik Antonio Skvanci. 
 
Policajcima je rekao da se posvađao sa suprugom i 22. novembra napustio zajednički dom u severnoj pokrajini Komo. Prvo se vozom odvezao do Milana, a onda je počeo da hoda. Cilj mu je bila Apulija na jugu zemlje. 
 
Fano, gde je zaustavljen, nalazi se 379 kilometara od glavne milanske železničke stanice. Po Google Mapsu, to je put koji bi hodanjem bez zaustavljanja trajao 79 sati. 
 
Policija je muškarca odvela u hotel i pozvala njegovu suprugu koja je došla da ga "pokupi".
  • Dušan

    04.12.2020 22:29
    Uh
    Nema mu spasa,ponovo je došao njenim kandzama.
  • Sinisa

    03.12.2020 11:17
    ipak ga pronasla
  • ...

    02.12.2020 12:22
    Ovom coveku treba podici spomenik.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom