Sedmogodišnjak spasao mlađu sestru iz zapaljene kuće

Sedmogodišnji dečak vratio se u svoj gorući dom u Tenesiju kako bi spasao malu sestru nakon što se zapalila njihova porodična kuća.
Ilaj Dejvidson uskočio je kroz prozor u sobu svoje male sestre nakon što njegovi roditelji nisu uspeli da iznutra dopru do 22-mesečne devojčice.
 
Njihova mama Nikol kaže kako ju je 9. decembra rano ujutro probudio miris dima, a ubrzo je njihovu kuću progutao plamen. Nikol i njen suprug Kris, oboje bivši vatrogasci, prvo su otišli da spasu Ilaja i njegovog 2-godišnjeg brata Ilajdžu, s obzirom na to da je njihova soba bila najbliže vatri.
 
Međutim, dim i vatra bili su toliko gusti da više nisu mogli do sobe malene Erin. 
 
"Izašli smo da dođemo do nje s prozora, ali nisam imao na šta da stanem da bih posegnuo gore. Pokupio sam Ilaju koji je prošao kroz prozor i uspeo je da je zgrabi iz krevetića", rekao je Kris za WVLT TV.
 
Kaže kako ne mogu biti ponosniji na sina. 
 
"Bojao sam se, ali nisam hteo da mi sestra umre", rekao je hrabri sedmogodišnjak.
 
Izgorela je cela kuća. Prošli nedelje pokrenuta je i GoFundMe kampanja za pomoć porodici i već je prikupljeno više od 330.000 dolara.
 
Uzrok požara još nije utvrđen.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom