Rodila četvorke pa dvoje dece morala da ostavi u bolnici jer nije platila sve račune

Virdžinija Adiambo (26) rodila je u 31. nedelji trudnoće u bolnici "Nairobi South Hospital" u Keniji.
Rodila četvorke pa dvoje dece morala da ostavi u bolnici jer nije platila sve račune
Foto: Pixabay
Rodila je četiri dečaka, Miku, Džeka, Tedija i Malika. Zbog komplikacija je premeštena na intenzivnu negu, a dječaci su smešteni u inkubatore.
 
"Imala sam najbolju moguću trudnoću. Bez ikakvih komplikacija. Delovalo je da se sve odvija dobro, sve dok mi vodenjak nije pukao", ispričala je.
 
Dan nakon porođaja sve se zakomplikovalo.
 
"Otekle su mi noge i stomak i dobila sam ozbiljnu infekciju na koju nisu delovali lekovi", prisetila se i dodala kako je primila transfuziju krvi, ali ni na to nije dobro reagovala.
 
Nažalost, njen oporavak je trajao čak pet nedelja pa su joj u bolnici uručili račun od gotovo 25.000 funti. Nakon razgovora s upravom bolnice, Virdžiniji i njenom partneru Čarlsu Kajelu Ndonjeu bilo je dozvoljeno da dvoje dece odvedu kući, a preostalo dvoje dece će moći da odvedu tek kada uspeju da prikupe dovoljno novca da namire dugove bolnici, prenosi "Daily Star".
 
"Mika i Tedi su kod kuće, ali Džek i Malik su još uvek u bolnici. Ako uspemo da prikupimo dovoljno novca, trebalo bi da ih preuzmemo ove nedelje. Ali što duže ostanu tamo, račun će biti viši", ispričala je.
 
Par je prethodnih godina pokušavao da dobije dete, ali to je bilo veoma stresno putovanje. Virdžinia je imala ciste na jajnicima pa se njihova želja ostvarila tek prošle godine kada je saznala da očekuje četvorke.
  • lili

    17.03.2021 18:48
    .vrzino kolo..
    A račun će nastaviti da raste...zbog to dvoje dece što su zadržali..
  • Mili

    16.03.2021 20:25
    Kad ljudi postadoše neljudi.Sramno,ponižavajuće,žalosno.
  • Musa kesedzija

    15.03.2021 10:35
    Sladoled
    Neka im naplacuju u ratama a decu neka vode kuci.Kakva su ovo dosla vremena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom