Veganka osuđena na doživotni zatvor zbog izgladnjivanja deteta do smrti

Veganka Šila O' Liri u ponedeljak je osuđena na doživotni zatvor zbog izgladnjivanja sina Ezre, što je dovelo do njegove smrti.
Veganka osuđena na doživotni zatvor zbog izgladnjivanja deteta do smrti
Foto: 021.rs
Tridesetosmogodišnjakinja je sledila strogu vegansku dijetu, a osuđena je po šest tačaka optužnice - ubistvo prvog stepena, teško zlostavljanje deteta, teško ubistvo iz nehata, zlostavljanje deteta i dve tačke za zanemarivanje deteta.
Izricanje presude u okrugu Li na Floridi prethodno je četiri puta odlagano, a Šilin suprug Rajan Patrik O'Liri i dalje je u zatvoru i čeka suđenje pod istim optužbama, piše AP.
Istražitelji su rekli da je par priznao da porodica jede samo sirovo voće i povrće. Šila je 18-mesečnog sina hranila i svojim mlekom, a u septembru 2019, kada je umro, imao je osam kilograma i bio je veličine sedmomesečne bebe, stoji u policijskom izveštaju.
 
Par iz Kejp Korala imao je još dvoje dece od tri i pet godina, koja su takođe bila pothranjena. Četvrto dete vraćeno je ranije biološkom ocu takođe zbog pothranjenosti.
  • Драгана Ивановић

    06.09.2022 05:07
    Izgladnjiva je deteta
    A da ne kažete vi možda?
  • Andrija Šrek

    31.08.2022 12:35
    Disclaimer
    Ja bih dodao - uz doživotnu robiju i doživotnu ishranu isključivo namirnicama životinjskog porekla.
  • Zemlja čudesa

    30.08.2022 11:53
    Sasvim poštena presuda. To što je neko blesav ne daje mu za pravo da svojim ludilom ugrožava druge ljude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom