Roditelji ostavili bebu na šalteru aerodroma jer za nju nisu kupili kartu za let

Neimenovani par ostavio je bebu na šalteru za prijavu na aerodromu u Tel Avivu jer za bebu nisu imali kartu za let, prenosi CNN.
Roditelji ostavili bebu na šalteru aerodroma jer za nju nisu kupili kartu za let
Foto: Pixabay
Par koji nije imenovan u utorak se sa bebom prijavljivao za let "Rajanara" od međunarodnog aerodroma "Ben Gurion" do Brisela. Ispostavilo se da beba nije imala kartu, par je krenuo da se ukrca na let i ostavio bebu na šalteru za prijavu.
Slučaj je prosleđen policiji, izjavila je portparolka "Rajanera" za CNN.
"Putnici koji su leteli iz Tel Aviva za Brisel su se prijavili na let bez rezervacije za bebu. Zatim su ostavili bebu prilikom prijave. Agent za čekiranje na aerodromu 'Ben Gurion' kontaktirao je obezbeđenje aerodroma i to je sada stvar lokalne policije", navela je portparolka.
 
Izraelska aerodromska uprava potvrdila je da se incident dogodio.
 
"Par i beba sa belgijskim pasošima stigli su na let na Terminal 1 bez karte za bebu. Par je kasnio na let, nakon što je prijava zatvorena. Ostavio je bebu u ležaljci i potrčao prema delu za bezbednosnu proveru u pokušaju da dođe do kapije za ukrcavanje na let", izjavio je portparol policije.
 
Portparol izraelske policije rekao je da se čini da je stvar rešena do trenutka kada je policija stigla na lice mesta. 
 
"Beba je bila sa roditeljima i nema dalje istrage", naveo je portparol policije.

Teme

beba
  • Eto

    02.02.2023 15:52
    Evropske vrednosti.
  • Лала

    02.02.2023 09:53
    Ко зна шта је ту било...
    Цитат из израелских новина:
    "Портпаролка полиције је вечерас у изјави медијима демантовала инцидент: „Одговарајући на упите новинара у вези са објављеном вести о томе да су родитељи заборавили бебу на аеродрому Бен Гурион. Према обављеном прегледу, таквог догађаја није било и да је у питању фото угао у којем се не виде родитељи који су били са бебом."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom