Žena se porodila u avionu na letu od Jordana do Londona

Jedna žena porodila se u avionu na letu od Jordana do Londona i rodila zdravu devojčicu, a pri porođaju joj je pomogao doktor koji je bio u avionu, objavio je BBC.
Žena se porodila u avionu na letu od Jordana do Londona
Foto: Pixabay
Doktor Hasan Kan, koji se tim letom vraćao kući sa odmora, izjavio je da je u subotu ujutro, na letu iz Amana u Jordanu do londonskog aerodroma Luton, posada pozvala lekara, a da je žena ležala na podu ispred pilotske kabine i da joj je pukao vodenjak.
Kan (28), koji radi u bolnici u Eseksu u Engleskoj, naveo je da je avion kompanije Viz er zatim preusmeren na aerodrom u Brindiziju, u južnoj Italiji, kako bi 38-godišnja žena i njena beba mogle da budu prebačene u bolnicu.
Doktor je rekao da ga je porodica obavestila iz bolnice da su i mama i beba dobro.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom