Žena se porodila u avionu na letu od Jordana do Londona

Jedna žena porodila se u avionu na letu od Jordana do Londona i rodila zdravu devojčicu, a pri porođaju joj je pomogao doktor koji je bio u avionu, objavio je BBC.
Žena se porodila u avionu na letu od Jordana do Londona
Foto: Pixabay
Doktor Hasan Kan, koji se tim letom vraćao kući sa odmora, izjavio je da je u subotu ujutro, na letu iz Amana u Jordanu do londonskog aerodroma Luton, posada pozvala lekara, a da je žena ležala na podu ispred pilotske kabine i da joj je pukao vodenjak.
Kan (28), koji radi u bolnici u Eseksu u Engleskoj, naveo je da je avion kompanije Viz er zatim preusmeren na aerodrom u Brindiziju, u južnoj Italiji, kako bi 38-godišnja žena i njena beba mogle da budu prebačene u bolnicu.
Doktor je rekao da ga je porodica obavestila iz bolnice da su i mama i beba dobro.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji manje brakova, ali više razvoda

Republički zavod za statistiku saopštio je da je broj razvedenih brakova u 2023. godini porastao za 3,7 odsto, dok je u odnosu na godinu ranije 3,5 odsto manje sklopljenih brakova.

Tužila partnera jer je nije odvezao na aerodrom

Sud na Novom Zelandu odbacio je tužbu žene protiv bivšeg partnera nakon što je nije odvezao na aerodrom pa je zbog toga propustila let kojim je trebalo da stigne na koncert s prijateljima, prenosi BBC