Pet stvari koje je važno da znate ako pripremate svadbu

Priprema venčanja veoma često zna da bude i uzbudljiva i stresna. Ali to nije razlog da vaš veliki dan ne bude prosto savršen.
Upravo zbog toga, evo pet ključnih stvari koje je važno da znate ukoliko baš sada pripremate svadbu:
 
Lokacija, lokacija, lokacija
 
Pronalaženje savršene lokacije može biti izazovno, ali je to jedna od najvažnijih odluka. Razmislite o mestu koje odražava vaš stil i vašu ljubavnu priču. Bilo da sanjate o venčanju na plaži, u luksuznom hotelu ili u prelepom vrtu, najbitnije je da se tog dana osećate komforno. 
 
Slušajte svoju intuiciju pri izboru i nemojte čekati poslednji minut da rezervišete pravo mesto. Na samom kraju, ne dozvolite da prostor definiše vaše slavlje, neka to budu vama dragi ljudi i emocije.
Planiranje budžeta je ključno
 
Bez obzira na veličinu vašeg venčanja, važno je da imate jasan plan budžeta. Uzmite u obzir sve troškove - od iznajmljivanja prostora i dekoracije, do muzike i hrane. Ako vam je potrebna dodatna finansijska podrška, keš kredit može vam pomoći da bez stresa "pokrijete" sve troškove. 
 
AIK Banka ovoga juna u svojoj ponudi ima povoljne keš kredite i to sa fiksnom kamatom i rokom otplate do čak 71 meseca. I to nije sve. Odobrenje povoljnog kredita u AIK Banci možete dobiti za samo sat vremena, dok svoj zahtev možete podneti u bilo kojoj od 60 filijala Banke širom Srbije.
Izbor prave venčanice i odela
 
Venčanica i odelo su centralni deo vašeg venčanja i treba da se osećate kao kraljevski par. Istražite različite stilove i budite otvoreni da isprobate nešto novo. Preporučujemo trend minimalizma i svedene elegancije. Cena ne znači uvek kvalitet i visoku eleganciju, pa istražujte i planirajte svoj budžet na vreme, raspitajte se kod prijatelja, kolega i porodice.
 
Fotografije i video materijali koje će trajati večno
 
Angažovanje profesionalnog fotografa je investicija koja će vam omogućiti da zauvek čuvate uspomene na vaš poseban dan. Tako je. Fotografije i dobar video su investicija, a nikada trošak. Ovde uvek imate prostora da pokažete svoju kreativnost, maštu i date lični pečat slavlju.
 
Sarađujte sa fotografom, podelite sa njim priču o vašoj omiljenoj lokaciji, onoj gde ste se upoznali ili doživeli najlepše trenutke, i zajedno osmislite autentičan koncept fotografija koji će biti prepoznatljiv samo za vas.
 
Ne zaboravite važne detalje!
 
Detalji čine vaše venčanje jedinstvenim i nezaboravnim. Svaki detalj, ma koliko se činio sitnim, doprinosi ukupnom utisku i atmosferi vašeg posebnog dana.
  • Pozivnice su prvi utisak koji vaši gosti imaju o vašem venčanju. Razmislite o dizajnu koji odražava vašu priču. 
  • Dekoracije daju ton celom događaju. Cveće, sveće, dekoracija stolova i stolica i drugi detalji mogu učiniti prostor čarobnim. 
  • Mali znaci pažnje ili poklončići za vaše goste mogu ostaviti dugotrajan utisak. Personalizovani darovi, kao što su minijaturne flaše vina sa vašim imenima, kutijice sa čokoladicama, ili suveniri sa vašim datumom venčanja, mogu biti savršen način da se zahvalite svima koji su došli da proslave sa vama.

Naravno, uvek je lakše reći, nego učiniti. Međutim, sa ovim savetima, vaša svadba može biti događaj o kojem će se dugo pričati.

Uživajte u svakom trenutku planiranja i pripreme, jer je to još jedan deo vašeg jedinstvenog puta ka zajedničkoj budućnosti.

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji manje brakova, ali više razvoda

Republički zavod za statistiku saopštio je da je broj razvedenih brakova u 2023. godini porastao za 3,7 odsto, dok je u odnosu na godinu ranije 3,5 odsto manje sklopljenih brakova.

Tužila partnera jer je nije odvezao na aerodrom

Sud na Novom Zelandu odbacio je tužbu žene protiv bivšeg partnera nakon što je nije odvezao na aerodrom pa je zbog toga propustila let kojim je trebalo da stigne na koncert s prijateljima, prenosi BBC